Rustige hond adopteren

Rustige hond adopteren

Rustige hond adopteren.

Rustige hond adopteren ! Iedereen kraakt voor de schattige frimousse van een puppy of een jonge hond. Maar adoptanten van oudere dieren zijn veel zeldzamer en noemen vaak “twijfelachtige” redenen voor hun weigering.

Rustige hond adopteren
Rustige hond adopteren

Ja, deze dieren zijn niet bedoeld om je lang te vergezellen. Maar denk je niet dat ze hun dagen liever in je huis eindigen dan alleen achter de tralies van een asiel?.Ā  Denk niet aan jezelf en je lijden dat min of meer verband houdt met het verdwijnen van je metgezel. Hier zijn enkele argumenten die je zouden moeten overtuigen om een oude hond te kiezen de volgende keer dat je op de deur van een asiel duwt.

Je weet precies wat je adopteert. Rustige hond adopteren.

En ja, dat is een enorm voordeel. De hond die je voor je hebt, heeft zijn uiteindelijke lichaamsbouw en grootte. Je riskeert niet, door een chihuahua kruisvaarder te adopteren om te eindigen met een pseudo-bokser van 40 kg, de wetten van de genetica zijn ondoordringbaar.

Zo kom je niet voor verrassingen te staan met je senior. Je adopteert een “afgewerkt product”.(Rustige hond adopteren)

U kunt het ideale huisdier voor u krijgen.

Dit criterium is vergelijkbaar met het vorige. Wil je een kortharige hond? Lang? Blauwogig? Gemiddeld? Beschermer? Je hoeft alleen maar te zoeken naar deze kenmerken bij oudere honden. Als u er ook zeker van wilt zijn dat uw huisdier van katten houdt. Zachtaardig is met kinderen, kies dan een senior !!!

Je senior heeft goede manieren.(Rustige hond adopteren)
Hij is opgeleid! Geen zorgen, geen training, onderwijslessen, volledige vervanging van uw garderobe ingenomen door uw baby husky. Labrador … De oudere hond kent de mens, beoefent hem al jaren, begrijpt hem en ondersteunt hem ook šŸ™‚ Hij brabbelt niet verkeerd en door om een speeltje te hebben, plast niet in huis … Over een paar uur heeft hij de regels van uw huis, zijn nieuwe huis, geĆÆntegreerd

Het is ook perfect voor junioren en mensen zeer professioneel genomen.

De oude hond zal uw hyperactieve puppy kalmeren en hem het leven leren. Misschien zelfs goede manieren. Hij zal zich ontspannen en kalmeren. Zijn aanwezigheid is ook rustgevend voor jou, zijn meester.(Rustige hond adopteren)

Voor mensen die laat en uitgeput thuiskomen van hun werk, is de senior een ideaal bedrijf. Hij gaat niet op je springen en schreeuwen om te gaan spelen. Hij zal tevreden zijn met een rustige wandeling en een knuffel op de bank, zich wentelend op je schoot voor de tv.

Hij is altijd in staat om nieuwe spellen en nieuwe trucs te leren.

De senior wil je echt behagen, hij zal in staat zijn om gefocust en ontvankelijk te zijn. Net als mensen weet de meer volwassen hond snel te leren. En hij zal het zonder moeite doen!

De oudere hond is ook perfect voor oudere mensen.(Rustige hond adopteren)
Inderdaad, het meer gereserveerde en rustige gedrag van de oudere hond zal perfect zijn voor de oudere mens. Ze zullen elkaar eindeloos dezelfde verhalen kunnen vertellen en zullen zachtjes ‘poot aan zij’ lopen.

Hij is je dankbaar dat je hem hebt verwelkomd.

Hoe weet de senior dat je hem een kans hebt gegeven die velen hem hebben ontzegd? (en vaak ook zijn “oude” meesters die hem bij de schuilplaats deponeerden. Omdat ze hem te oud en niet erg decoratief hadden bevonden) Hij weet het in ieder geval en is je echt dankbaar. De banden die je met hem zult creĆ«ren, zullen bijzonder hecht zijn.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat in sommige opvangcentra veterinaire zorg en bezoeken gratis zijn voor oudere honden adoptanten. Breng ze gewoon naar de kliniek voor hun medische follow-up. (Rustige hond adopteren)

Nog een argument om aan de lijst toe te voegen. Rustige hond adopteren.

Overtuigd? Voor degenen die thuis al een senior hebben die in de opvang is geadopteerd of hersteld. Aarzel dan niet om commentaar te geven !!! (Rustige hond adopteren)